Elena Deliran

Elena Deliran

 

In 2010 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Na mijn bachelor rechtsgeleerdheid heb ik de masteropleiding internationaal en Europees recht gevolgd. In 2011 ben ik beëdigd tot advocaat en sta sindsdien cliënten bij in zowel arbeidsrecht- en familierechtzaken. In 2018 heb ik mij verder gespecialiseerd in het arbeidsrecht door het volgen van de opleiding Postacademische Leergang Arbeidsrecht (PALA) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Ik heb in meerdere landen gewoond en naast Nederlands spreek ik vloeiend Engels, Spaans en Perzisch. Ik heb veel ervaring met internationale cliënten en grensoverschrijdende zaken.

Ik ben lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht, de Vereniging Haagse Arbeidsrecht Advocaten, de Vereniging Familie- en Jeugdrecht, het Nederlands Juristen Comité voor de Mensenrechten, de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor het Internationaal Recht en aspirant-lid van de Vereniging van Internationale Kinderontvoeringsadvocaten.

Verder maak ik als strategische juridische adviseur deel uit van het beoordelingscommissie rechtszaken van bureau Clara Wichmann. 

 

specialisaties:

Arbeidsrecht
Personen- en familierecht

 

Ik heb mij in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten voor de bovenstaande rechtsgebieden geregistreerd. Deze registratie verplicht mij elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

U kunt mij bereiken via deliran@hofrechtadvocaten.nl of 06-14304699.

logo_linkedin_119x32.png

Naar het overzicht van advocaten.