Coosje Peterse

Coosje Peterse

Na mijn studie in Groningen ben ik in 2002 beëdigd als advocaat bij het toenmalige Krans & van Hilten Advocaten in Den Haag. Na een aantal jaar werkzaam te zijn geweest in een algemene praktijk, met de nadruk op het arbeidsrecht, strafrecht en jeugdrecht ben ik mij volledig gaan toeleggen op het strafrecht- en jeugdrecht bij Sennef de Koning van Eenennaam Advocaten, een niche-kantoor in Den Haag. Ik heb ook daar vele jaren met plezier gewerkt en me verder verdiept en gespecialiseerd in het strafrecht en het jeugdrecht, beide in de breedste zin van het woord. In 2019 heb ik mij aangesloten bij Hof-Recht Advocaten en sindsdien zet ik mijn praktijk hier voort.

Naast mijn werk als advocaat verricht ik verschillende nevenfuncties. Zo ben ik o.a. (oprichter) bestuurslid van de Haagse Vereniging voor Jeugdrecht Advocaten (HVJA) en bestuurslid van de Vereniging van Nederlandse Jeugdrechtadvocaten (VNJA), ben ik werkzaam als rechter-plaatsvervanger in het jeugdteam van de Rechtbank Rotterdam en doceer ik jeugdstrafrecht aan de SSR en de VU. Ook ben ik gastdocent bij de IMC Weekendschool.

Ik ben betrokken, nuchter en sociaal en kan een kwestie gemakkelijk van vele kanten bekijken. Ik zet mij graag in om uw belangen te behartigen.

Specialisaties:

Ik heb mij in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten voor de bovenstaande rechtsgebieden geregistreerd. Deze registratie verplicht mij elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

 

Voor direct contact: peterse@hofrechtadvocaten.nl of 06-175 99 207 (ook WhatsApp).

 

Naar het overzicht van de advocaten.